top of page
nosaltres (2).jpg

Sitges Reformes Integrals,  és la culminació d'una saga familiar amb presència en el mercat de la construcció a Sitges des de 1931. Hem estat fabricants de mosaic hidràulic (GERMANS CHACÓN) i distribuïdors de materials per a la construcción (MATERIALS CHACÓN). Som experts en reformes integrals  i ens dediquem a fer tot tipus de reformes i obra nova per a la seva llar, negoci, comunitats, reformes a mida, reformes d'interiors, reformes integrals i parcials, reformes de vivendes, reformes de locals comercials, rehabilitacions, restauració de façanes, edificis, cuines, banys, execució d'instal·lacions, col·locació de pladur, entre d'altres.

Reformem qualsevol tipus d'habitatge, des d'una gran casa fins a un loft, de qualsevol mida, estil o qualsevol altra característica, no tenim límits. Només has de contactar amb nosaltres transmitint-nos la teva idea per començar. A més, et garantim que la teva reforma integral complirà les teves expectatives, ja que el nostre equip de professionals s'implica al 100% en cada reforma.

Tot el nostre procés, des del primer contacte amb tu fins l'entrega de les claus, es regeix per una qualitat 360º. Gràcies a l'equip de professionals especialitzats, fan possible l'excel·lència dels nostres projectes de reforma integrals, a més de vetllar constantment per la millor presentació d'aquests. La teva satisfacció és el nostre principal objectiu, a més que s'hagin vist complertes les teves expectatives i necessitats, et mantenim al dia. Des de l'inici de la reforma integral, assignem un responsable de la reforma que t'informarà directament de l'evolució dels treballs i et sentiràs recolzat en tot moment, t'assessorem i t'informem de qualsevol novetat o procés de la reforma, ja que el que busquem és la teva màxima satisfacció.

 

Posem al seu servei la nostra Professionalitat, Serietat i Experència del nostre equip. Restarem encantats de poder col·laborar amb vostés, en l'assoliment del seu objectiu i quedem a la seva disposició per tot el que necessiti.


 

SOM ARTESANS I ESPECIALISTES EN REFORMES INTEGRALS.

bottom of page