top of page
CUINES MODERNES
CUINES RUSTIQUES
CUINES_CLÀSSIQUES

CLICA LES IMATGES PER AMPLIAR-LES

CUINES

A Sitges Reformes Integrals reformem la teva cuina en una estada avantguardista, còmoda, funcional i moderna. Dissenyem la teva cuina a mida, mitjançant plànols, infografies, 3d, realitat augmentada, podràs veure-la acabada abans de començar!

 

Dissenyem la teva cuina de principi a fi, des de la demolició, les instal.lacions, el disseny, fins al mobiliari, els fogons i els electrodomèstics. A mes, les nostres cuines ofereixen una atractiva relació qualitat-preu, és per això que, a Sitges Reformes Integrals donem molta importància a la qualitat, la planificació, la producció i l'assessorament.

 

Cada cuina és única, dissenyada individualment i fabricada amb la major precisió, a la teva mida, res és estàndard. Cuines sense tirador, amb gola, lacades, tauler marí, taulers d'alta pressió, fusta, entre d'altres.

 

Posem al seu servei la nostra Professionalitat, Serietat i Experència del nostre equip. Restarem encantats de poder col·laborar amb vostés, en l'assoliment del seu objectiu i quedem a la seva disposició per tot el que necessiti.

SOM ARTESANS I ESPECIALISTES EN REFORMES INTEGRALS.

bottom of page